In deze veilige en rustgevende ruimte kan je baby ongestoord genieten van een unieke vorm van hydrotherapie in combinatie met een massage. Be Kind by Barbara is een nieuw concept in West-Friesland voor moeder/ vader en kind.  Dankzij de unieke drijfringen kan een baby veilig en autonoom bewegen in het water. Het is speciaal ontwikkeld voor baby’s van 0 tot ongeveer 9 maanden. Het is goed om zo jong mogelijk met baby spa sessies te starten om gewenning te creëren en optimaal te kunnen genieten van alle ontwikkelingsvoordelen. Met een bezoek aan Be Kind by Barbara, wordt de ontwikkeling van de baby’s gestimuleerd. Je kunt bij ons ook terecht voor een zwangerschapsmassage en een peuter/kleuter/ kind massage.

De baby spa is gesitueerd in Hem (West-Friesland). 

Babymassage

Baby Spa

Kindermassage

Ontspannings

massage

Een goede manier om je baby volledig te laten ontspannen is babymassage.

Maar het is ook gewoon een fijne manier om tijd met je kind door te brengen en jullie band te versterken.

Specialisatie:

baby

massage

in de kraam

periode

De baby wellness sessies bestaan uit floaten. Er wordt speciaal in een kleine jacuzzi voor pasgeboren baby’s hydrotherapie gegeven.  Met een zwemkraag kan je baby al ronddobberend 

genieten van zijn/haar vrijheid in het

heerlijke warme water. Tegelijkertijd  wordt de fysieke gesteldheid van jouw baby bevorderd.

Door masseren en ontspanningstherapie op peuters, kleuters en kinderen is gebleken dat zij beter om kunnen gaan met allerlei soorten prikkels. Ze zitten beter in hun vel, ze hebben een betere concentratie en ervaren minder stress.

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam. Je spieren en gewrichten worden losser om je lichaam voor te bereiden op de bevalling. Hierdoor kun je last krijgen van rug-, nek- en bekkenklachten. Een zwangerschapsmassage helpt je te ontspannen en je lichamelijke klachten te verminderen. Hierbij heb je de keuze om in zij ligging gemasseerd te worden of dat je met gebruik van speciale zwangerschapsmassage kussens op je buik kunt liggen.

Een ontspanningsmassage geeft echter veel meer dan alleen ontspanning. Door de aanraking en verschillende massage technieken maakt het niet alleen je spieren soepel, maar verlicht het ook stress en zuivert het je lichaam. De etherische oliën voelen heerlijk op je huid. Door de persoonlijke geur, die je zelf kunt kiezen, maakt het het nog makkelijker voor jou om te ontspannen. 

Professionele begeleiding door

gediplomeerd personeel

Gratis parkeren voor de deur

Choor- en chemicaliënvrij zwemwater

Flessenwarmer en koelkastje aanwezig

Persoonlijke aandacht voor jou en je baby

Alleen op afspraak geopend

Barbara Struik

Hemmerbuurt 207

1607 CH  HEM

info@bekind-bb.nl

Openingstijden:

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

12.00 - 17.00

09.00 - 17.00

09.00 - 17.00

09.00 - 17.00

09.00 - 17.00

09.00 - 16.00

Gesloten

  • Facebook
  • Instagram
Logo RGDB - Babymassage Nederland.png