top of page
bekind logo klein.PNG
Barbara

Ik zal me eerst eens even voorstellen. Mijn naam is Barbara en ik ben het gezicht achter BeKind - Baby Spa & Wellness en

BeKind - Body & Mind.

Ik ben gediplomeerd  kinder- en babymasseuse en ik geef als docente cursussen om de Shantala massage technieken aan ouders/verzorgers te leren. De hydrotherapie in de Baby Spa is een geweldige aanvulling hierop.

 

Nadat ik mijn opleiding "massage therapeut" en "zwangerschapsmassage" had afgerond, heb ik de keuze gemaakt om mij te richten op kinderen, voornamelijk baby's. Hiervoor heb ik o.a. mijn diploma's "Babymassage" en de specialisatie "Babymassage in de kraamperiode" gehaald. Ook ben ik in het bezit van het diploma "Kindercoach". 

Wanneer een vrouw moeder wordt, verandert er veel voor haar. Dit begint al tijdens de zwangerschap. Op vele manieren moet de nieuwe moeder zich aanpassen aan haar nieuwe status.  Ineens ben je naast partner ook moeder. Een heel nieuwe rol die de nodige aanpassingen in je leven mee zal brengen. In een heel aantal culturen is er vanaf de geboorte veel lichaamscontact tussen de moeder en het kind. Het kind wordt op het lichaam gedragen, de kinderen slapen bij de ouders en leren zo alle aspecten van het leven kennen in de directe nabijheid van de ouders. Ik vind het mooi om het contact tussen moeder en kindje te helpen versterken.

Uiteraard beschik ik ook over het diploma "Kinder-EHBO".

Niet alleen richten wij ons op moeder & kind. Ook ben ik gediplomeerd "Massage Therapeut". Daarnaast ben ik in het bezit van de diploma's Transformational Cupping, reguliere cupping en bindweefselmassage. Ook ben ik gediplomeerd Orthomoleculair Voedingsadviseur en volg ik de Orthomoleculaire Therapeuten opleiding die ik in mei 2024 afrond. 

Babyspa-02.jpg
bottom of page