bekind logo klein.PNG

Belly painting

In blijde verwachting en je vindt het leuk om je buik te laten beschilderen? Dit is een geweldige, persoonlijke herinnering aan je zwangerschap.

Een Bellypaint is een buikschildering van een zwangere vrouw. Tussen week 30 en 36 van je  zwangerschap is de beste periode om je buik te laten beschilderen.Het maken van een Belly paint is een echt verwenmoment! En wist je dat  tijdens het schilderen het kindje vaak reageert op het gekriebel!

belly 4.jpg

Er wordt gewerkt met een vetvrije schmink op glycerine basis welke gemakkelijk met zeep en water te verwijderen is. De schmink die we  gebruiken is professionele schmink op waterbasis, die is getest op allergieën. De schmink is dus onschadelijk voor uw huid en voor uw baby. 

Zorg dat je een beetje makkelijke kleding aan heb die eenvoudig omhoog/omlaag geschoven kan worden. Om storende striemen van knellende kleding in je bellypaint te voorkomen adviseer ik om tot 2 uur voor de buikschildering geen strakke kleding op die plaats van je lichaam te dragen.

Smeer op de dag van de bellypaint liever ook géén crème/olie o.i.d op je buik. De schmink blijft dan minder goed op je buik zitten en je Bellypaint wordt minder mooi.

Als je Bellypaint klaar is worden er een aantal foto’s van het eindresultaat gemaakt.

Op afspraak is onze ervaren Bellypaint artist Yvonne Albers bij ons in de praktijk om jouw Bellypaint te schilderen.

 

Een unieke en mooie Bellypaint bij ons kost € 65,-, inclusief foto's. Deze zijn direct te gebruiken op het geboortekaartje of om te delen met je familie en/of vriendinnen. 

belly1_edited.jpg
belly%205_edited.jpg
belly%206_edited.jpg