Duurzaam

De duurzame toekomst betekent dat je je kind bewust maakt van de invloed van jouw leefstijl op de aarde. Je leert je kind over de wereld, natuur en wat wij als mens nodig hebben. Daarbij gaat het erom dat we de aarde niet uitputten, zodat onze kinderen (en de kinderen van onze kinderen) kunnen leven op een fijne, leefbare aarde door je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken.

In onze praktijk wordt zowel de verwarming van het pand als het verwarmen van het badwater van de BabySpa's opgewekt door een warmtepomp. Warmtepompen die de warmte uit de grond, de lucht of het water omzetten in warmte voor de centrale verwarming of het sanitair water, zijn de meest efficiënte vormen van hernieuwbare energie om te genieten van meer comfort en om het milieu een dienst te doen.

Ook maken wij gebruik van wasbare zwemluiers. Bij het gebruik van wasbare zwemluiers stoot je tot 2,5 keer minder CO2 uit ten opzichte van wegwerp zwemluiers. Tegenwoordig zijn deze wasbare luiers erg makkelijk in het gebruik, goed wasbaar en in heel veel leuke kleurtjes en prints bij ons te verkrijgen.

Verder wassen we onze handdoeken en badcapes met Eco-wasmiddel en we gebruiken geen wasverzachters. Ecologische wasmiddelen bevatten minder schadelijke stoffen die het milieu belasten, daarbij komt dat de middelen vaak ook beter voor je was én voor jouw huid zijn.

Barbara Struik

Tomatenmarkt 22

1681 PH  ZWAAGDIJK-OOST

06 83 707 907

info@bekind-bb.nl

Openingstijden:

Maandag:    Gesloten

Dinsdag:      09:00 - 17:00 

Woensdag:  09:00 - 17:00

Donderdag:  09:00 - 17:00

Vrijdag:        09:00 - 17:00

Zaterdag:     09:00 - 16:00

Zondag:      10:00 - 16:00

Wil je buiten de openingstijden een afspraak maken of heb je speciale wensen neem dan even contact op via e-mail.

Kom je een cadeaubon ophalen? Bel dan even van tevoren, dan zorgen we dat het voor je klaar ligt.

  • Facebook
  • Instagram
Logo RGDB - Babymassage Nederland.png