Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een sessie?


Een sessie duurt ongeveer 45/60 minuten. Je kindje zal 10-20 minuten in het water floaten, afhankelijk van zijn of haar reactie bij het eerste bezoek. Naarmate jullie vaker komen loopt deze tijd op tot 30 minuten floaten. Het badderen wordt gevolgd door een babymassage. Deze wordt uitgevoerd door een van de ouders/verzorgers onder begeleiding van een gediplomeerd docente babymassage.
Moet ik mijn kindje voor of na het bezoek voeden?


Je kindje moet niet hongerig of moe zijn. Het floaten is niet te vergelijken met gewoon in bad gaan, het kost hem of haar veel energie. Je kunt je kindje eventueel voeden tussen het floaten en de massage.
Wanneer is de beste tijd om te floaten?


Het kan 's morgens, 's middags of 's avonds na voldoende slaap en voeding.
Mogen we foto's maken?


Je mag foto's maken zoland het de rustgevende floatsessie niet verstoord.
Hoeveel badjes zijn er?


Om de privacy van jou en je kindje te waarborgen hebben we maar 1 badje in onze Baby Spa. Het zijn dus echte privé-sessies. Ook is er op deze 1-op-1 wijze altijd gediplomeerd personeel aanwezig.
Krijgt mijn kindje een schoon badje?


Ja, het badje wordt voor ieder kindje gevuld met schoon, gezuiverd water (zonder chloor en chemicaliën) op de juiste temperatuur. Tussen de sessies door wordt het bad compleet gereinigd.
Mijn kindje is pas gevaccineerd, mag het dan floaten?


Na een vaccinatie mag je kindje de eerste 72 uur niet floaten. Dit geldt ook als je kindje griep, koorts, diaree of een virusinfactie heeft. Na herstel mag je kindje weer floaten.
Moet ik zelf nog iets meenemen?


Wij zorgen voor de zwemluier, de neckfloat, handdoeken en eventueel massageproducten. Zorg zelf voor schone, droge kleertjes en een luier voor na de sessie.
Vanaf welke leeftijd kan mijn kindje in de BabySpa?


Baby's vanaf 14 dagen zijn welkom bij ons. Afhankelijk van de grootte van je kindje kan het tot ongeveer 9 maanden lekker floaten.
Hoe veilig is de neckfloat?


De neckfloat die wij gebruiken voldoet aan de hoogste eisen, is niet-opblaasbaar en heeft een dubbele veiligheidssluiting. Desondanks is het belangrijk dat je kindje tijdens het floaten voortdurend onder toezicht staat en dat je er zelf bij blijft.

vis1.PNG
vis2.PNG