1e intake 2018 is een feit

Na een bijzonder druk jaar in "warmtepomp-land" zijn we op 22 december begonnen aan een welverdiende vakantie tot 8 januari. Tenminste, dat was het plan. De vooruitzichten voor 2018 zijn goed, er staat al weer een groot aantal warmtepompen op onze agenda om te installeren. Aangezien er een paar mensen belden in de vakantie die op redelijk korte termijn willen beslissen of ze een aardwarmte installatie willen hebben we toch besloten deze afspraken in de vakantie te plannen. Vanaf maandag vallen we namelijk zo weer in de drukte.

De intake gesprekken met (potentiële) klanten zijn altijd erg leuk. Bijzondere woningen en projecten, fijn om daar vanaf het begin af aan bij betrokken te mogen zijn. Het is belangrijk dat de klant zich goed orienteert in de voorbereiding over warmtepompsystemen en in het beginstadium met degenen die direct bij de (ver)bouw van de woning zijn betrokken bespreekt dat er interesse is in een warmtepompinstallatie. Vanaf het moment dat er besloten is dat het gebouw duurzaam moet worden verwarmd en gekoeld, kunnen wij helpen met het realiseren van deze duurzame ambitie. Na het eerste (telefonische) contact tussen ons en de klant maken wij desgewenst een afspraak. Dit kan ook 's avonds of op zaterdag. Dit gesprek kan zowel op de locatie als bij ons op kantoor plaatsvinden. Wij vragen meestal om de tekeningen van de (ver-)bouw. In dit eerste gesprek bespreken wij de wensen en mogelijkheden ten aanzien van de warmtepompinstallatie.


Barbara Struik

Tomatenmarkt 22

1681 PH  ZWAAGDIJK-OOST

06 83 707 907

info@bekind-bb.nl

Openingstijden:

Maandag:    Gesloten

Dinsdag:      09:00 - 17:00 

Woensdag:  09:00 - 17:00

Donderdag:  09:00 - 17:00

Vrijdag:        09:00 - 17:00

Zaterdag:     09:00 - 16:00

Zondag:      10:00 - 16:00

Wil je buiten de openingstijden een afspraak maken of heb je speciale wensen neem dan even contact op via e-mail.

Kom je een cadeaubon ophalen? Bel dan even van tevoren, dan zorgen we dat het voor je klaar ligt.

Logo RGDB - Babymassage Nederland.png