bekind logo klein.PNG

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage van BeKind by Barbara is een massage die jou en je kindje rust brengt.

Een zwangerschap brengt al genoeg veranderingen en drukte met zich mee.

Wij zorgen ervoor dat je dit even achter je kunt laten en kunt genieten van het moment.

 

Zwangere vrouw

Zwangerschaps
massage

Tijdens de massage besteden we extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap worden belast. Niet alleen je buik natuurlijk vergeten we ook de andere delen van je lichaam niet. Als je specifieke wensen hebt (want elke zwangerschap is weer anders), dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan. We voeren de massage op een zachte- en rustige manier uit om te veel stimulatie van de bloedsomloop en hormoonsysteem te voorkomen. Ook houden we rekening met het vermijden van bepaalde drukpunten.

Ook treden er minder complicaties op tijdens je zwangerschap en bevalling. Je voelt je fijner door de aanmaak van oxytocine en daar ervaart je baby ook de voordelen van. De massage versterkt je immuunsysteem, zodat je minder vatbaar bent voor ziektes. Heb je een gezonde zwangerschap en ben je het eerste trimester voorbij, dan kan je al een zwangerschapsmassage boeken. Vanaf 14 weken kan je komen genieten van een moment voor jezelf en de baby. Dit kan tot aan het einde van je zwangerschap. 

 

Voor jouw zwangerschapsmassage kun je kiezen uit twee mogelijkheden. Er kan gekozen worden uit massage in zijligging of een massage terwijl je, na al die maanden weer eens heerlijk, op je buik kunt liggen. Hierbij word je ondersteunt door een speciaal zwangerschapsmassage kussen waardoor er geen druk op de buik komt en zo kunt genieten van de massage. 

Ook kan er na de zwangerschapsmassage gebruik gemaakt worden van de Doppler. Door deze Doppler

is de hartslag te horen van jouw kleine.  

Een zwangerschapsmassage duurt ongeveer 60 minuten.