Barbara Struik

Hemmerbuurt 207

1607 CH  HEM

info@bekind-bb.nl

Openingstijden:

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

Gesloten

09.00 - 17.00

09.00 - 17.00

09.00 - 17.00

09.00 - 17.00

09.00 - 16.00

Gesloten

Logo RGDB - Babymassage Nederland.png
  • Facebook
  • Instagram

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage van BeKind by Barbara is een massage die jou en je kindje rust brengt.

Een zwangerschap brengt al genoeg veranderingen en drukte met zich mee.

Wij zorgen ervoor dat je dit even achter je kunt laten en kunt genieten van het moment.

 

Zwangerschaps

massage

Tijdens de massage besteden we extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap worden belast. Niet alleen je buik natuurlijk vergeten we ook de andere delen van je lichaam niet. Als je specifieke wensen hebt (want elke zwangerschap is weer anders), dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan. We voeren de massage op een zachte- en rustige manier uit om te veel stimulatie van de bloedsomloop en hormoonsysteem te voorkomen. Ook houden we rekening met het vermijden van bepaalde drukpunten.

Ook treden er minder complicaties op tijdens je zwangerschap en bevalling. Je voelt je fijner door de aanmaak van oxytocine en daar ervaart je baby ook de voordelen van. De massage versterkt je immuunsysteem, zodat je minder vatbaar bent voor ziektes. Heb je een gezonde zwangerschap en ben je het eerste trimester voorbij, dan kan je al een zwangerschapsmassage boeken. Vanaf 14 weken kan je komen genieten van een moment voor jezelf en de baby. Dit kan tot aan het einde van je zwangerschap. 

 

We gebruiken de verzorgingslijn van Naïf, deze bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige geur- en kleurstoffen. Behalve dat dit een fijne massageolie is, is deze olie ook goed voor je huid. Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegen aan.

Een zwangerschapsmassage duurt ongeveer 75 minuten en je krijgt na afloop een lekker kopje thee van het huis.